субота , 20.04.2024

Понад тисячу осіб: у Франківську черги за легендарною маркою “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!” (ФОТО)

23 травня о 14:00 год. стартував продаж патріотичної поштової марки “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!”. Це спричинило чималий ажіотаж в Івано-Франківську. Люди стоять в черзі із більше тисячі бажаючих придбати розрекламовану марку.

Що цікаво, біля центрального відділення «Укрпошти» вишикувалось аж дві черги: є ті, хто зранку записались в список і вже стоять, щоб придати марку. Інші чекають, щоб ще записатися в чергу, пишуть Версії.

Ціна марки становить 23 гривні, ще 8 гривень вартує конверт. Одна виходить 31 грн. Всього можна придбати 6 штук на руки. Комплект для відправлень по Україні і для відправлень закордон коштує 290 грн. Також охочі можуть купляти марки і в інших відділеннях, не тільки біля фонтану. Однак, є умова – погашають їх тільки тут – в головному відділенні.

«Станом на 15:45 год 23 травня в зошит вже записалося на чергу 900 людей. І ще десь близько 300 стоять в черзі, щоб записатися. Погашають марку наразі номер 50», – відзначає з місця події кореспондентка Версій.

День виходу марки символічний, бо саме сьогодні минає 40 днів з моменту потоплення крейсера «Москва», а Морська піхота ЗСУ святкує свій професійний день.

Марка вийшла накладом у 5 мільйонів примірників й у двох номіналах: для відправлень по Україні та для міжнародних відправлень.

Їй передувала поштова марка “Русскій воєнний корабль, іді …! Героям слава!” накладом 1 млн штук, яку “Укрпошта” ввела в обіг 12 квітня.

Читайте також:
Захисник із Павлівки на день приїхав додому на власне весілля (ВІДЕО)