п’ятниця , 29.03.2024

На Івано-Франківщині внаслідок ДТП загинув 19-річний водій легковика (ФОТО)

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Богородчанській територіальній громаді загинув водій легковика.

ДТП Старуня

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження і встановлюються усі обставини події.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 30 травня, близько 6 години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими в селі Старуня, що на Богородчанщині. На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Поліцейські встановили, що 19-річний водій, мешканець Богородчанської територіальної громади, керуючи автомобілем BMW, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини дороги. Відтак в’їхав у відбійник.

У результаті ДТП водій легковика від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні Богородчанської ЦРЛ. На момент аварії у салоні автівки пасажирів не було. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

аварія Франківщина, Старуня

Читайте також по цій темі:
На Прикарпатті автомобіль BMW влетів у відбійник (ФОТО)