середа , 24.04.2024

Укрпошта припиняє продаж марок із російським кораблем

Укрпошта припиняє продаж поштової марки із російським військовим кораблем, станом на 20 квітня українці придбали близько 700 тисяч таких марок.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

“Я ще раз хочу подякувати всім тим десяткам тисяч людей, які прийшли до нас в Києві та інших містах, щоб купити нашу марку “корабель”. Не без помилок, але ми робили все, щоб найбільша кількість людей її отримали. Станом на зараз вже продано біля 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях закінчено!”, — написав він на своїй сторінці у Facebook.

При цьому протягом 20 квітня марку все ще можливо придбати у столичному Головпоштамті на Хрещатику за попереднім записом.

“Із 13:00 сьогодні будуть продаватись марки тим 1500+ клієнтам, хто вчора не зміг їх отримати та записався в список. Я обіцяв, що вони отримають свої марки, і я це виконаю”, — додав посадовець.

“Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та по філателістичним абонементам. Також кожен працівник Укрпошти зможе отримати 1 марку, що я вважаю вірним, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями”, — зазначив він.

Із 21 квітня поштову марку про російський воєнний корабель можна буде придбати в інтернет-магазині “Укрпошти”, повідомив Ігор Смілянський.

Читайте також:
У Франківську на продуктовому ринку загубився 5-річний хлопчик