середа , 17.04.2024

У Коломиї 40-річний чоловік важко поранив свого товариша

Застілля між двома знайомими завершилось ножовим пораненням. Потерпілий госпіталізований до медичного закладу.

Фігуранта поліцейські затримали за місцем проживання, одразу ж після вчинення злочину.

Про це сьогодні, 4 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Минулих вихідних до поліції Коломийщини надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили 51-річного місцевого мешканця з проникаючим ножовим пораненням у живіт. Медики провели оперативне втручання та врятували життя потерпілому.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що потерпілий пішов у гості до знайомого, де вони разом розпивали спиртні напої. Зрештою між захмелілими товаришами виник словесний конфлікт. Для з’ясування відносин чоловіки вийшли на вулицю, де господар ножем ударив потерпілого в ділянку черевної порожнини, а сам повернувся до будинку. Закривавлений потерпілий, пройшовши декілька метрів, попросив перехожого викликати поліцейських та швидку медичну допомогу.

Працівники поліції затримали 40-річного коломиянина за місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Такі дії караються до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та готується клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також:
На Прикарпатті поліцейські затримали групу магазинних злодіїв (ФОТО)