субота , 27.07.2024

Після складу боєприпасів у російському Бєлгороді горить нафтобаза (ВІДЕО)

У п’ятницю вранці, 1 квітня, у російському місті Бєлгород сталася пожежа на нафтобазі. Кілька днів тому там вибухнули склади боєприпасів, розташовані за 15 км від українського кордону.

Бєлгород

Про пожежу на нафтобазі у Бєлгороді вранці 1 квітня повідомили російські ЗМІ з посиланням на губернатора Бєлгородської області В’ячелава Гладкова, пише zaxid.net.

«Сталася пожежа на нафтобазі. Всі екстрені служби виїхали на місце, вживають заходи щодо ліквідації», – написав Гладков у Telegram.

Згодом губернатор заявив, що пожежа на нафтобазі сталася нібито «внаслідок авіаудару з двох вертольотів ЗСУ, які зайшли на територію Росії на низькій висоті». У результаті пожежі постраждали двоє людей – це працівники нафтобази. Місцева влада оголосила про евакуацію мешканців прилеглих вулиць у більш безпечне місце.

Раніше 29 березня біля міста Бєлгород РФ вибухнули склади боєприпасів. Російські посадовці назвали це інцидентом, який був спричинений людським фактором. За неофіційною інформацією, склади підірвали ракетою українські військові.

Читайте також:
На Прикарпатті на військовий облік стали понад 7 300 переселенців