четвер , 02.05.2024

Військовий експерт про хід війни: “В Україні в режимі агонії останні спроби Росії просунутися якнайдалі”

З 24 лютого, дня початку бойових дій в Україні, Міноборони Росії лише раз повідомляло про втрати , підтвердивши смерть 498 російських військових та поранення 1600, і категорично заперечує, що втрат насправді більший.

хуйло

Українська влада говорить про зовсім інші цифри втрат у російській армії: вони повідомляють про більш ніж 12 тисяч росіян (убитих, поранених і взятих у полон) за весь час війни.

Український військовий експерт Леонід Поляков розповів чи надовго у Росії вистачить ресурсів на війну, людських та матеріальних.

За наявними даними, на кордонах України, Криму та Білорусі Росія зосередила угруповання до 200 тисяч осіб. На даний момент вони ввели вже близько 150 тисяч людей в Україну, можливо навіть більше. З яких понад третину вони вже фактично втратили вбитими, пораненими, зниклими безвісти або полоненими.

“Я думаю, протягом найближчого тижня ми почнемо потихеньку ворога відсувати – це те, що ми спостерігали вже під Харковом. Або знищувати – як під Миколаєвом. Або зупиняти – як під Києвом”, – розповідає експерт.

Леонід Поляков говорить, що російські сили скоро будуть повністю знищені.

“Ми зараз і спостерігаємо в Україні в режимі агонії останні спроби Росії просунутися якнайдалі, захопити якнайбільше. Але вони вже особливої ​​небезпеки не становлять, тому що вони переглядаються, контрольовані та поступово знищуються”, – підсумував Поляков.

Читайте також:
Жителів Прикарпаття закликають садити городи