п’ятниця , 19.04.2024

Від початку війни на Прикарпатті спіймали понад 100 п’яних водіїв

Від початку війни на Прикарпатті поліцейські виявили понад 110 нетверезих водіїв.

Про це сьогодні, 17 березня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

“У цей складний час, коли в країні триває війна, коли військові, правоохоронці, волонтери захищають нашу країну від ворога, є ті, хто, користуючись такою складною ситуацією в державі, дозволяє собі керувати автомобілем у стані сп’яніння. Щодня працівники поліції виявляють та документують такі правопорушення”. – йдеться у повідомленні.

Від початку війни кількість і складність поставлених завдань зросла для всіх співробітників поліції. Однак правоохоронці є скрізь, у всіх населених пунктах, опрацьовують кожне звернення, стежать за безпекою на дорогах області, надають допомогу прикарпатцям та вимушеним переселенцям.

Поліцейські особливо посилили контроль за керування водіями у стані алкогольного сп’яніння. Загалом від початку війни на території краю поліцейські виявили понад 110 нетверезих водіїв. На правопорушників складено адміністративні матеріали.

Слід зауважити, що в ряді областей країни на час дії воєнного стану місцеві військові адміністрації прийняли рішення у нетверезих водіїв вилучати транспортні засоби і передавати їх на потреби армії. Відтак, там кількість подібних порушників в рази менша.

Читайте також:
На Івано-Франківщині у результаті ДТП загинули двоє людей (ФОТО)