неділя , 28.04.2024

У Франківську відновили роботу спортивні клуби для дітей

В Івано-Франківську відновили роботу п’ять спортивних клубів для дітей

спорт

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив голова територіальної громади Руслан Марцінків.

Як йдеться у дописі, працювати почала тенісна академія “MSA”, де тренують хлопців та дівчат віком від чотирьох років. В академії проводять заняття у безпечному приміщенні, а у випадку повітряної тривоги дітей проведуть в укриття. Для запису можна телефонувати за номером: 067 340 03 42.

Також уже працює академія баскетбольного клубу “Говерла”. На тренування запрошують дівчат та юнаків від шести років. Для запису телефонуйте за номером: 099 228 27 67.

Діти від чотирьох років можуть відвідувати й спортивний клуб “Кобра”. Тренування проводять у спортзалі, який відповідає загальним вимогам безпеки. Контакти: 099 427 78 22.

Також відновив роботу танцювальний зал “Dance Generation”. Сюди запрошують танцювальні пари та тренерів, які переїхали в Івано-Франківськ з інших регіонів України. Дізнатися докладнішу інформацію можна за телефоном: 050 338 52 22, 093 399 85 95.

Раніше відновила тренування Футбольна академія Прикарпаття. Вона запрошує на заняття охочих від чотирьох до 17 років, а також хлопців, які переїхали в Івано-Франківськ з інших регіонів України. 21 березня наставники провели перші тренування. Заняття проводять на свіжому повітрі, а у випадку повітряної тривоги спортсмени та тренери переходять у сховище. Записатися на тренування та отримати докладнішу інформацію можна за телефоном: 050 537 46 70.

Руслан Марцінків повідомив, що для діток, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії, усі заняття — безкоштовні.

“Під час воєнного стану про повноцінні змагання та тренування не може йтися, але ми розуміємо, що діткам потрібне спілкування та фізична активність. Віримо, що зовсім скоро ми повернемо перемоги не лише на полі бою, а й у світу спорту”, — повідомив міський голова.

Читайте також:
Хто потрібен: на Прикарпатті мобілізували приблизно 16 тис. військовозобов’язаних (ВІДЕО)