середа , 08.05.2024

Розвідка: російська еліта хоче відсторонити путіна – розглядають декілька варіантів

За даними української розвідки, російська бізнесово-політична еліта розглядає можливість відсторонення путіна від влади в росії. Не виключається отруєння, раптова хвороба або нібито нещасний випадок.

хуйло

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Так, у російській бізнесово-політичній еліті формується група впливових людей, які опозиційні до путіна. Вони, за даними розвідки, хочуть якнайшвидше відсторонити путіна від влади та відновити економічні зв’язки із Заходом.

Частина цієї еліти нібито розглядає наступником директора Федеральної служби безпеки Олександра Бортникова.

«Саме Бортников останнім часом потрапив у немилість із боку російського диктатора. Офіційна причина — фатальні прорахунки у війні проти України», — йдеться у повідомленні розвідки.

Саме ФСБ відповідало за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії. За даними відомства, наразі Бортников та деякі інші впливові росіяни розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади: отруєння, раптова хвороба або інша «випадковість».

У розвідці не виключають, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва. За їхніми даними, інформація надійшла саме від російської сторони.

Читайте також:
Зеленський: остаточно компроміси з росією буде вирішувати всеукраїнський референдум