четвер , 09.05.2024

На Прикарпатті дистриб’ютори навели порядок з логістикою

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків закликає місцевий бізнес та підприємства працювати, а працівників – виходити на роботу.

Важливо, щоб економіка працювала в умовах воєнного стану. Підприємства, увесь бізнес має працювати насамперед для забезпечення життєдіяльності громади та для підтримки армії.

Очільник міста виїхав подивитись, як справляється з роботою ТОВ “Прикарпатський торговий дім” на Ребета, 3. А також поспілкувався з директорами найбільших дистриб’юторських компаній Івано-Франківської області: ТОВ “Прикарпатський торговий дім” та “Екопродвін”.

Як відомо, ТОВ “Прикарпатський торговий дім” є лідером з дистрибуції продуктів харчування, напоїв та алкогольних виробів в Івано-Франківській області. Його директор Ярослав Сухоребський розповідає, що намагаються забезпечувати продуктами мешканців області, а також волонтерські організації, які доставляють продукти на схід України. Повідомляє, що є проблема із сіллю та крупами деяких видів.

“Думаю, що до кінця тижня ми забезпечимо крупами, а от з сіллю – не можемо знайти постачальника”, – каже пан Ярослав. Та наголошує, що всі інші продукти є в достатній кількості, а ціни залишились актуальними станом на 24 лютого і не піднімали, хоч витрати зросли. Вирішили лише частково забрати знижки, щоб компенсувати витрати.

Власник ТОВ “Екопродвін” Сергій Чернишов розповідає як працюють в умовах війни:

“З перших днів війни були деякі непорозуміння, але зараз навели порядок з логістикою та працюємо як раніше. Кожен день працюємо та у всі райони Івано-Франківської області доставляємо продукцію без змін. Всі відновлюють роботу і без затримок ми одержуємо продукцію. Все залежить від наших Збройних Сил. Якщо вони будуть триматись – і ми будемо працювати. День і ніч. Це наша робота”, – каже п. Сергій. Зауважує, що ціни тримають, але є проблема зі зростанням цін на паливо-мастильні. Очікують, що центральна влада піде на зустріч і будуть вирішувати це питання.

Загалом, машини вантажаться, все розвозиться і на три дні наперед все розписано та опрацьовується.

“Це дві найбільші компанії, які постачають продукти в Івано-Франківську. Зараз ситуація контрольована. Продукти є. Все є як для роздрібної торгівлі, так і для закупівлі продуктів для наших військових. Дуже важливо, що працює логістика. Є проблеми з певними видами продуктів, але ми спробуємо з нашими європейськими партнерами це вирішити”, – коментує Руслан Марцінків та дякує підприємцям, що продовжують працювати та з розумінням ставляться до всього і доставляють продукти.

Читайте також:
На війні загинув прикарпатець, який пройшов Іловайський котел