п’ятниця , 29.03.2024

Мбаппе, Бензема та Холанда чекають трансфери у 2022-му

Найочікуваніші футбольні трансфери, які повинні відбутися вже цього року.

Розпочинає трансферний список Карім Бензема з “Реалу”. Слід додати, що наступний матч “Реалу” запланований на 14 березня з “Мальоркою” в рамках Ла Ліги. Популярна БК Winline вважає, що успіх підопічних Анчелотті є більш ймовірним і пропонує на їх перемогу коефіцієнт 1.57. 

Француз Бензема є важливим для “Реала” Анчелотті, оскільки вміє те, що не виходить у Бейла, Азара, Асенсіо та Вінісіуса. Виручати постійно, забивати голи, вести за собою, отримувати задоволення від роботи. Альтернативи поки що немає, але буде підписання Мбаппе, а ще Перес мріє перехопити Холанда. Відтак спишуть ветерана Каріма, який приносив користь. 

Ще один з можливих майбутніх трансферів може відбутися з Кріштіану Роналду, який недавно перейшов у “Манчестер Юнайтед”. Як повідомляють британці, Рангнік сумнівається, що Роналду зможе витягнути роботу в центрі атаки “МЮ” наступного сезону. Це не означає, що 37-річний португалець обов’язково покине команду, але про трансфер, особливо якщо клуб не виконає поставлені завдання, Роналду обов’язково замислиться. 

Кіліан Мбаппе з ПСЖ теж планує перейти в новий клуб цього року. З огляду на амплуа Ді Марії, Неймара та Мессі, а також перебування Ікарді на лавці, Мбаппе цілком можна перенести з розряду флангових форвардів до списку “хибних дев’яток”. Отже, результативного нападника, якому Мессі все частіше адресує м’яч, можна занести до цього списку. Мбаппе простіше за багатьох, адже в його випадку вже зараз можна бігати з ПСЖ у контракті з “Реалом” на руках. 

Ерлінг Холанд з німецької “Борусії” Д теж заявив про намір перейти в інший футбольний клуб. Агент норвежця зробить усе, щоб його відхід із “Борусії” Д перетворити на шоу. Райола вестиме переговори з “Реалом” та “Барселоною”, багато обіцятиме і тим, і цим. Але потім Холанд опиниться в “Манчестер Сіті”, де раніше грав його батько, а тренером працює Гвардіола.