п’ятниця , 03.05.2024

Емблеми, вітражі та позолочений герб агресора: “золотий вагон” Медведчука вражає кількістю коштовностей (ФОТО)

Увесь цей час маєтки Медведчука та його дружини Марченко були чимось надсекретним. Побачити їх можна було лише з повітря. До цього часу.

золотий вагон

Так, днями на територію одного з маєтків у Пущі-Водиці вдалося потрапити журналістам “Слідство.Інфо“. Те, що вони побачили – вражає.

Як виявилося, роками під маскувальною сіткою одіозний депутат ховав “золотий вагон”. Це – подарунок політику від його дружини, телеведучої Оксани Марченко.

Забігаючи наперед, слід зазначити, що на території маєтка є залізнична станція – “Дальняя” та колія.

Щодо самого вагону – це синій вагон-ресторан з надписом “Pullman”. Ні, це – не оригінал відомо бренду, який коштує 2,5 млн доларів. Вдалу копію майстерно зробили українські фахівці.

Весь вагон – ніби музей дорогоцінних речей. На підлозі – персицькі килими, всюди позолота, кришталь, вітражі, велюр, дорогі породи дерева, мармур й не тільки. Лише одна кавомашина з відтисненим бронзовим малюнком коштує понад 220 тисяч гривень!

Дивує і посуд. Так, тут є столові набори від Cristofle Paris. До прикладу, кілька ножів цієї марки обійдеться у 14 тисяч гривень, а одна виделка – 3-9 тисяч гривень. А таких виделок у вагоні – кілька десятків.

Ще більше дивує герб країни-агресора, повністю вкритий золотом. Його вартість – понад два мільйони гривень.

Детальніше дивіться у відео:

Христина СЛОТА

Читайте також:
Епіфаній, глава ПЦУ, запевнив, що вбивство окупантів не є гріхом