понеділок , 29.04.2024

Джейк Пол хоче провести бій з Конором в UFC: “Якщо я програю, я більше ніколи не згадаю UFC”

Відеоблогер Джейк Пол заявив, що він готовий підписати контракт із UFC на один бій. 

Однак боксер висунув умови, які промоушен повинен буде виконати у разі перемоги боксера-початківця. Поки не відомо про дату та суперника найближчого поєдинку Джека Пола. Проте на найближчі бої, знайти вигідні коефіцієнти на бокс можна в БК Марафонбет. Цей букмекер користується широкою популярністю серед бетторів і його високо оцінюють за прибуткові коефіцієнти, службу підтримки, бонуси та акції.

Беттори радять завантажити додаток на смартфон, адже так набагато зручніше переглядати коефіцієнти на спортивні події та робити ставки. Як завантажити додаток БК Марафонбет розповіли за посиланням – https://metaratings.ru/best-bookmakers/skachat-prilozhenie-dlya-android-bk-marafon/.

Джейк Пол запропонував, аби він зіграв з Конором Макгрегором. Якщо у цьому поєдинку виграє Джейк, то президент UFC Дейна Уайт зобов’язується прийняти пропозицію Пола щодо зарплат та медичного обслуговування бійців UFC. Якщо програє Джейк, він пожертвує весь свій гонорар усім бійцям UFC, які заробляють менше 50 тисяч доларів за бій і ніколи більше не буде згадувати UFC. 

Також Пол виступив з ідеєю про оплату бонусів кожному переможцю поєдинку в UFC.

Його ідея полягає в тому, аби виділяли бонус у розмірі 50 тисяч доларів кожному переможцю. 12 боїв у турнірі, 600 тисяч доларів на бонуси за турнір. 

За рік UFC проводить 45 подій, загальна сума бонусів 27 млн. доларів (2,7% від прибутку компанії). Якщо переможець бою не заслуговує на бонус (наприклад, через нудний виступ), то Джейк Пол радить розділити 50 тисяч доларів між тими, хто показав у карді яскравий бій.