четвер , 02.05.2024

Батько Мессі проводить консультації з керівництвом “Барселони” щодо можливого повернення Лео до клубу

Нападник «Парі Сен-Жермен» Ліонель Мессі незабаром може повернутися до «Барселони». 

Ліонель Мессі цього сезону взяв участь у 26 матчах у всіх турнірах, забив 7 м’ячів, а також зробив 11 результативних передач.

Наступний матч «ПСЖ» скоріше за все пройде ще з Мессі. Він запланований на 3-є квітня з «Лорьян» в рамках чемпіонату Франції. Аналітики прогнозують успіх підопічних Почеттіно. Наприклад, букмекерська контора Fansport пропонує такі коефіцієнти на матч: П1 – 1.2, нічия – 7.6, П2 – 14.5.

В «Парі Сен-Жермен» Лео мав стати одним із трійки супернападу — Мессі, Мбаппе, Неймар, проте досі цього не сталося. Парижани минулого тижня вилетіли з Ліги чемпіонів, поступившись 1/8 фіналу мадридському «Реалу» (2:3 — за сумою двох матчів).

34-річний аргентинець так і не зміг акліматизуватись у чемпіонаті Франції.

Як повідомляє журналіст Адріан Греньє з посиланням на інсайдера Жерара Ромеро, батько Мессі, який є його агентом, вже кілька разів зустрічався з керівництвом каталонського клубу, щоб обговорити питання щодо можливого повернення.

Ліонель Мессі був у системі «Барселони» з 2000 по 2021 рік. У серпні 2021 року аргентинець не зміг продовжити контракт із каталонцями через фінансові проблеми клубу і врешті-решт перебрався до «ПСЖ».