четвер , 02.05.2024

«Атлетіко» серйозно цікавиться Дібалою

Боси мадридського «Атлетіко» планують у літнє трансферне вікно підписати аргентинського нападаючого «Ювентуса» Пауло Дібалу.

Пауло Дібала

Нападник «Ювентуса» Пауло Дібала зацікавив чотири європейські топ-клуби. До них входять «Інтер», «Атлетіко», «Барселона» та ПСЖ. Вони контактували з агентом аргентинця щодо можливого підписання гравця влітку.

Нагадаємо, раніше «Ювентус» оголосив про те, що клуб не зміг домовитися з нападником про продовження контракту. Цього літа Пауло Дібала стане вільним агентом.

Слід додати, що «Ювентус» не вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА. На відміну від «Атлетіко», яке в наступному матчі ЛЧ зіграє з «Манчестер Сіті». Прочитати прогнози на матчі Ліги чемпіонів з прибутковими коефіцієнтами від букмекерів можна на сайті Vseprosport. Перша частина матчів пройдуть 5-6 квітня, друга частина 12-13 квітня. 

За інформацією джерела, мадридці виявляють великий інтерес до 28-річного аргентинського футболіста, якого в клубі хотів би бачити наставник «матрацників» Дієго Сімеоне. У послугах Дібали також дуже зацікавлений міланський «Інтер», який готовий платити форварду близько семи мільйонів євро на рік.

Наставник «Атлетіко» Дієго Сімеоне хоче, щоб клуб улітку підписав нападаючого «Ювентуса» Пауло Дібалу. Сам аргентинець схиляється до переходу до «Атлетіко», який очолює його співвітчизник.

Цього сезону 28-річний нападник забив вісім голів за 21 гру в Серії А.