неділя , 05.05.2024

Вивіз меблів на утилізацію з процесом демонтажу + Відео

Як відбувається вивіз меблів на утилізацію в залежності від типу меблів, та особливості їх конструкції. 

На які процеси можна задіяти одного вантажника а коли потрібно два, читайте нижче.

Як поділяють меблі

В залежності від типу кожної окремої одиниці, вивіз меблів на утилізацію має особливі відзнаки та загальні процеси. Одне з розділень: м’які меблі та дерев’яні. До м’яких меблів належать дивани крісла, ліжка, пуфи тощо. До дерев’яних меблів належать: шафи, серванти, столи, тумби, комоди тощо.

М’які меблі поділяються на два типи: корпусні та каркасні. Корпусний диван має монолітний, не розбірний корпус. З нього можна зняти механічний механізм та подушки, все інше являється суцільною конструкцією. Звісно, для виносу, спуску та завантаження таких меблів потрібно не менше двох вантажників. Каркасні збираються з деталей в єдину конструкцію, їх можна розібрати на одиниці які здатен переміщувати один вантажник.

Вивіз меблів з дерева (дерев’яних) може бути виконано одним вантажників в більшості випадків, тому що, їх в більшості випадків розбирають на частини, які здатен переміщувати один чоловік. При демонтажу виконують послідовність згідно за правилами техніки безпеки.

Як відбувається вивіз меблів на утилізацію

У випадках коли меблі можна розібрати на частини, котрі може переміщувати одна людина, можна задіяти одного вантажника. Але, якщо буде декілька одиниць, варто задіяти кількох вантажників, що значно прискорить процес.

Як, безпосередньо відбувається вивіз меблів на утилізацію? В залежності від об’єму, вантажники прибувають на місце або одночасно з вантажівкою, або заздалегідь (якщо великий об’єм та потрібен час на демонтаж та спуск). При необхідності перевдягаються (коли на меблях великий шар пилу, чи жиру на меблях з кухні), та починають демонтаж та винос до місця завантаження. Меблі ламають обережно, щоб не ушкодити підлогу та стіни приміщень (у випадку якщо це відбувається в квартирі, чи будинку), без гучних звуків удару (якщо на вулиці біля місця завантаження).

Як переконатися, що вивіз меблів на утилізацію

Щоб переконатися, що вивіз меблів буде саме на утилізацію, треба уважно вибирати виконавця. По перше, ціна не може бути значно нижча за ринкову. По друге, на сайті виконавця мають бути приклади робіт з зображеннями працівників компанії. Представник компанії приймаючи замовлення має задати кілька дуже важливих для ціноутворення питань:

Вивіз меблів якого типу та в якій кількості потрібно виконати.

Чи потрібні вантажники (якщо потрібні, з якого поверху треба виносити, чи є вантажний/пасажирський ліфт).

Адреса завантаження.

Тільки після цього вказують ціну на послугу та узгоджують дату початку робіт.

Джерело Груз Онлайн