четвер , 28.03.2024

У Франківську сотні мітингувальників обурені бездіяльністю забудовника “M Group Development”

Вранці, 23 лютого, в Івано-Франківську перед стінами міської ради відбувся мітинг, ініційований людьми, які придбали нерухомість у забудовника “M Group Development”.

мітинг

Про це повідомляє кореспондент ПІК з місця події.

Нещодавно вкладники зареєстрували Петицію до міської влади, адже понад три роки люди не можуть дочекатися здачі в експлуатацію купленого житла.

Сьогодні люди прийшли до стін мерії із запитанням, що їм далі робити.

“В нас бандитська країна. Ми вже змучилися, в нас немає грошей. В місті відбулася грандіозна афера, жертвами якої стали сотні людей!“, – кажуть мітингувальники, відтак сподіваються на те, що у цій ситуації зможе допомогти міська влада. При цьому звинувачують її у бездіяльності.

До людей вийшов міський голова Руслан Марцінків.

“Завжди були в неї (компанії “M Group Development” – ред.) проблеми з документами. Я її не рекламував ніколи. Моє завдання було – заставляти будь-яку компанію, яка будує, щоб була соціальна інфраструктура: школа, садок. Звісно, що 5 років тому ніхто не знав, що буде така фінансова ситуація у них. Зараз відкрито три кримінальні провадження”,– звернувся до людей мер.

За словами, очільника міста, вийти із цієї ситуації буде важко, але можливо.

“Тут рішення тільки одне: створювати кооперативи. По кожному будинку проходитися, де є можливість – добудувати. Ми що зможемо – поможемо”, – зазначив Руслан Романович.

Нагадаємо, у Франківську з Будівельної компанії Мельник хочуть стягнути ще майже мільйон гривень.

Читайте також:
Прикарпатець з синдромом Туретта вразив суддів відомого пісенного шоу (ВІДЕО)