п’ятниця , 29.03.2024

На Івано-Франківщині минулої ночі підпалили 5 автомобілів (ФОТО)

За фактами умисних пошкоджень автомобілів у Богородчанах та Надвірнянському районі поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 18 лютого, 00:10 до Надвірнянського районного управління поліції надійшла інформація про загорання двох транспортних засобів у селі Пнів: мікроавтобус Mercedes Sprinter загорівся на вулиці Лани, а Volkswagen T4 – на вулиці Франка.

Ще одне повідомлення про займання транспортних засобів надійшло до богородчанських поліцейських о 3 годині ночі. Встановлено, що у Богородчанах на автостоянці, що на вулиці Шевченка, вогнем пошкоджено три мікроавтобуси Mercedes Sprinter.

На кожній із цих подій працювала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти. Внаслідок пожеж ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські проводять невідкладні розшукові заходи, опитують можливих свідків та очевидців події, встановлюють наявність камер відеоспостереження. Наразі призначено ряд відповідних експертиз, у ході яких будуть встановлені причини загорань транспортних засобів. Проте попередня версія займання — підпали.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
У полі поблизу Городенки виявили покинутий контрабандистами літак