четвер , 02.05.2024

Kalush Orchestra звинуватив “Суспільне” у фальсифікації балів (ВІДЕО)

12 лютого відбувся фінал Нацвідбору на “Євробачення-2022”. Перемогу здобула співачка Alina Pash із піснею “Тіні забутих предків”. Друге місце посів гурт Kalush Orchestra, який отримав на один бал менше, ніж Аліна.

KALUSH Orchestra

Вже після оголошення результатів Kalush Orchestra заявив, що бали сфальсифіковані. Через це гурт вимагав показати результат голосування на папері.

Однак за словами музикантів, перед їхнім носом просто зачинили двері. Вони переконані, що якби там “було все чисто”, то від них би нічого не приховували.

“Нам дуже цікаво побачити результати, ведучий плутався у балах. Вся країна бачила. Можете пояснити, чому сталась фальсифікація?”, – запитує соліст гурту.

На що йому організатори відповіди, що ніякої фальсифікації немає, розвернулись і пішли.

Артист обурений, мовляв, він ні з ким не прощався.

“Ми вам все сказали, все було в ефірі, до побачення”, – говорять організатори.

Організатори запевняють, що результати, які опублікували на сайті, повністю збігаються з результати “у конверті”. Та на прохання соліста, конверт все ж не показали.

Музиканти тепер думають про суд.

У соціальній мережі глядачі також обурені таким рішенням журі.

“Давайте справедливо: Євробачення давно не пісенний конкурс. Зашквари Аліни Паш можна перераховувати дуже довго і кінець кінцем вона навіть не вибачилась за свою поведінку. Можливо, її музика і унікальна, та суспільно-політична позиція хитка”, – переконана Анастасія.

Користувачка Viki_reed вважає, що гурт “злили спеціально”.

“Пам’ятаєте, як Джамала колись злила Меловіна? Спеціально поставила йому 2, щоб він отримав нижчий бал. Отут така ж ситуація з суддею: ставить 3 і зливає, аби Kalush не отримали від жюрі 7, а з балами від глядачів – перемогли б”, – пише жінка.

Інші користувачі також вважають, що бали сфальсифікували і переможця вибрали не чесно.

Вигляд таблиця має такий:

Читайте також:
У Франківську з дитсадка виселяють церкву МП (ФОТО)