середа , 08.05.2024

Kalush Orchestra вимагає звільнити представницю компанії, яка займалася підрахунком голосів на нацвідборі

Лідер гуртів Kalush та Kalush Orchestra Олег Псюк заявив, що представницю аудиторської компанії, яка займалася підрахунком глядацьких голосів, необхідно звільнити.

Kalush Orchestra

За словами Олега, вони досі не отримали результатів глядацького голосування. Компанія ж відмовляється виходити на зв’язок з колективом.

“Я нагадую, що аудиторська контора досі не дала нам реальних результатів глядацького голосування. Ба більше, вони навіть не вийшли на зв’язок, а тоді вони просто від нас зачинилися, оточили нас охоронцями. А коли вийшла ця жіночка, вона сказала: “Нема картки, вона зникла”, – розповів у своєму Instagram Олег.

Музикант переконаний, що Олену Волкову варто звільнити. За його словами, це буде справедливо. До слова, вчора звільнили Ярослава Лодигіна з посади члена правління Суспільного.

“Тому я думаю, що буде справедливо: звільнили Лодигіна, то варто звільнити і її. І щоб більше ця контора не займалася нацвідбором на “Євробачення”. І взагалі, треба розібратися у цій ситуації. Ми хочемо побачити протокол”, – додав Псюк.

Також Олег прокоментував і звільнення Ярослава Лодигіна. Він зазначив, що “справедливість перемогла”.

“Шкода, що він не сам пішов, як обіцяв”, – прокоментував Псюк.

Нагадаємо, у фіналі Нацвідбору Kalush Orchestra отримав 6 балів від журі та 8 балів від глядачів, а Alina Pash здобула 8 від журі та 7 від глядачів. Гурт спантеличила плутанина під час оголошення балів та відмова показати аркуш із підсумками голосування українців.

Читайте також:
18-річна прикарпатка підкорила суддів “Голосу країни” (ВІДЕО)