четвер , 02.05.2024

Як вибрати термобілизну правильно? Поради для магазинів від постачальника Опт7км

Поради від досвідченого постачальника Опт7км стануть у нагоді власникам магазинів одягу.

термобілизнаПравильно підібраний асортимент термобілизни допоможе значно підвищити прибуток за рахунок збільшення кількості покупців, бажаючих придбати термобілизну, що не тільки зігріває в холодні дні, а й допомагає виглядати стильно та сучасно.

Термобілизна оптом на Опт7км – критерії вибору, які варто знати

Вибираючи якісну термобілизну, майте на увазі, що вона відрізняється за наступними характеристиками:

  • щільність. Є чотири різновиди. Надлегкий, що призначений для легкої прохолоди. Легкий, що підходить до помірних холодів. Середній – для холоду. Тяжкий – для екстремальних морозів;
  • тип тканини. Синтетика, вовна, шовк, бавовна використовуються для пошиву термобілизни;
  • функція. Це основна причина придбання термобілизни, тому саме її треба розглянути більш докладно.

Зимова термобілизна купується для того, щоб в холодну пору року відчувати себе тепло та впевнено. Її функціональність залежить, перш за все, від гнучкості (тканина для термоодягу має розтягуватися), лофту (щоб була більше вірогідність збереження тепла тіла), стійкості до хворобоутворюючих бактерій та ступеню відводу вологи від тіла (за рахунок цього і відбувається зігрів).

Звичайно, значення має і стиль. Базовим шаром може бути топ з довгими рукавами, або футболка з шортами та довгими брюками. Можна купити комплекти термобілизни частинами, а можна цільні, що складаються водночас з верху, і низу.

Як вибрати термобілизну вигідно?

Термобілизна – це елемент одягу, що надягається «першим шаром». Виготовляють її з натуральних, синтетичних та змішаного типу тканин. Залежить вибір матеріалу від умов подальшої експлуатації одягу. Термобілизна українського виробництва здатна:

  • відвести від тіла зайву порцію вологи;
  • зберегти дорогоцінне тепло, що виробляє тіло.

термобілизнаАсортимент на сайті opt-7km.com доволі широкий. Вибирайте, орієнтуючись на популярні серед ваших покупців розміри, звертайте увагу на різні моделі, намагайтеся зробити свій асортимент якомога різноманітнішим та цікавим.

Широкий асортимент можна скласти, але де ж придбати термобілизну, яка відповідає усім цим критеріям? Звичайно на Опт 7км, адже цей постачальник вже понад 20 років працює на ринку та якісно забезпечує українські магазини якісним товаром за доступними цінами. Постачальник одягу Опт 7км – це завжди широкий вибір, регулярне оновлення, приємні акції та бонуси, а також знижки постійним клієнтам.