п’ятниця , 26.04.2024

У лікарні померла дівчинка, яка на Надвірнянщині потрапила у ДТП

На Прикарпатті водій легковика збив дитину і втік з місця аварії, не надавши допомоги постраждалій.

ДТП

Потерпіла дівчинка від отриманих травм померла у лікарні через кілька годин після ДТП.

Про це сьогодні, 21 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У четвер, 20 січня, о 18:30 на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Лоєва на Надвірнянщині. Після ДТП водій покинув травмовану дівчинку на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності. Дитину у важкому стані доставили в лікарню, де вона через кілька годин померла. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження водія.

Менш ніж за дві години, у результаті першочергових слідчих заходів, правоохоронці встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче. Встановлено, що чоловік – керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовій автівці.

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучено. У медичному закладі у водія відібрано біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. У подальшому поліцейські передали водія працівникам Державного бюро розслідування. За фактом аварії кримінальне провадження розслідує ДБР.

Читайте також по цій темі:
На Прикарпатті директор одного з підприємств збив дитину та втік з місця аварії