субота , 20.04.2024

Помер маленький Сашко, мрію якого виконували прикарпатські й буковинські поліцейські

Лікарі діагностували у хлопчика медуллобластому – злоякісну пухлину мозку з метастазами.

смерть

Про Сашка повідомила відома волонтерка Марта Левченко. Хлопчик з мамою та сестричкою перебував у реабілітаційному центрі «Місто добра», де ним опікувалися волонтери.

“Маленький янгол Сашко. Тепер у небес буде свій поліцейський. Наш любий захисник Міста добра…. Будемо пам’ятати і любити тебе завжди”, – написала волонтерка Марта Левченко.

Нагадаємо, що у лютому цього року у Чернівцях близько сотні поліцейських з Буковини та Прикарпаття втілили у життя мрію хворого на рак 10-річного Сашка.

Лікарі діагностували у хлопчика медуллобластому – злоякісну пухлину мозку з метастазами. Наразі він разом з мамою та старшою сестричкою перебуває в реабілітаційному центрі «Місто добра», де ним опікуються волонтери. Саме вони й розповіли в соцмережах про бажання маленького Сашка – стати поліцейським.

Тож поліцейські з усіх куточків України долучилися до втілення його заповітної мрії. Більше сотні співробітників з різних підрозділів буковинської поліції разом з колегами з Прикарпаття завітали до Сашка й здійснили його мрію.

Читайте також:
Ні одягу, ні грошей: у Франківську потребує допомоги сім’я, в якої згоріла квартира (ФОТО)