п’ятниця , 29.03.2024

Поліцейські склали адмінпротокол на чоловіка, що стріляв у Буковелі (ВІДЕО)

13 січня о 22:59 надійшло повідомлення на «102», що в селі Поляниця чути постріли. На місце події першочергово прибули чернівецькі патрульні, які несуть службу на поліцейській станції в курортному містечку.

Буковель

Поліцейські встановили, що 48-річний киянин, відпочиваючи в одному із готелів, здійснив кілька пострілів у повітря з балкона свого номера. Під час стрілянини ніхто не постраждав. Пістолет «Форт-17Р», на який чоловік мав дозвіл, вилучили, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські встановили особу правопорушника і склали на нього адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) і ст. 174 (Стрільба зі зброї, спорядженої гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП складено на жінку, що нецензурно висловлювалася у громадському місці.

Відомості про подію внесено до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події у Яремчанському відділенні поліції. Триває перевірка.

Вирішується питання, щоб позбавити чоловіка дозволу на зберігання та носіння вилученого пристрою.

Користувачі фейсбуку пишуть, що стрілянина сталася у Home Hotel. Поліцію викликали інші мешканці готелю, які стали свідками стрілянини. За словами очевидців, один з тих, хто влаштував стрілянину, представився полковником у відставці. Також очевидці обурені, що поліцейські вилучили лише зброю, а не затримали тих, хто стріляв.

Читайте також:
Перекрито частину дороги: біля Франківська трапилася аварія за участь автобуса (ФОТО)