четвер , 25.04.2024

На Прикарпатті шукають сміливців, які кинулися рятувати медсестру, на якій горів одяг (ФОТО, ВІДЕО)

Двоє юнаків не побоялися прийти на поміч медичній працівниці під час пожежі у Косівській лікарні. Завдяки їм жінка отримала значно менші опіки і має шанси вижити.

порятунок

Про чоловіків, які не пройшли мимо, а кинулися на поміч розповів міський голова Косівської громади Юрій Плосконос, пише Бліц-Інфо.

“І ще раз про пожежу в ЦРЛ… Хочу звернути вашу увагу на те, що крім трагедії ми стали ще й свідками, не побоюсь цього слова, – героїзму. На відео бачимо, як два молоді хлопці не побоялись зайти в саме пекло пожежі і гасили вогнегасником Світлану Ватаманюк, на якій спалахнув костюм ковідного захисту. Саме завдяки їхнім діям у Світлани значно нижчий відсоток опіків і я надіюсь, що вона виживе. Якщо хтось впізнав хлопців на відео, або вони самі прочитають цей допис – прошу дати мені знати.Бо громада має знати імена людей, які ризикуючи власним життям без роздумів кинулись рятувати інших”, – написав Плосконос.

Нагадаємо, пізно ввечері 28 грудня в палаті реанімаційного відділення Косівської центральної лікарні спалахнула пожежа. Загинуло троє пацієнтів, ще одна медсестра померла наступного дня. Також ще троє медпрацівників отримали опіки різного ступеня.

Читайте також:
На Прикарпатті підрядникам, що схалтурили на розмітці, не заплатять