п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті ОКЛ хоче збудувати готель з вертолітним майданчиком і підземним паркінгом

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня оголосила тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації (ПКД) на нове будівництво адміністративно-побутової будівлі з підземним паркінгом та гелікоптерним майданчиком на території медзакладу.

вертоліт

Очікувана вартість закупівлі – 5 763 165 грн.

У тендерній документації йдеться, що розробники ПКД мають запроєктувати нову будівлю із залізобетонного монолітного каркасу в “стриманому сучасному стилі” на території наземних стоянок на території ОКЛ. Об’єкт  повинен складатися з двох частин: підземного паркінгу з гелікоптерним майданчиком та адміністративно-побутової будівлі.

Підземний паркінг має бути дворівневий  на 250 автомобільних місць. Гелікоптерний майданчик спроєктують над верхнім рівнем підземного паркінгу.

Адміністративно-побутова будівля має розміщатися над частиною підземного паркінгу. Підрядник має спроєктувати п’ятиповерховий будинок, в якому передбачити функціонування гуртожитку готельного типу на 80 місць (12 номерів 4-місних і 18 номерів 2-місних). Також в будинку має бути їдальня на 80 місць та конференц-зал на 100 місць.

Гуртожиток готельного типу розміщатиме приїжджих відвідувачів та родичів пацієнтів, що знаходяться на стаціонарному лікуванні, медичних працівників, які перебувають на стажуванні або на обміні досвідом, та закордонних гостей.

В аукціоні взяли участь ФОП з Верховинщини Ігнатюк Назар Олександрович та івано-франківське ТОВ “Укртехінжиніринг”.

Аукціон виграв Ігнатюк, який запропонував виготовити ПКД за 4 703 738 грн. Наразі ОКЛ опублікувала повідомлення про намір укласти з ним договір. Роботи з виготовлення ПКД мають бути виконані до кінця року.

Читайте також:
Є учасники з Прикарпаття: стали відомі фіналісти нацвідбору на «Євробачення-2022» (ВІДЕО)