субота , 27.04.2024

На Прикарпатті напередодні Різдва двох дітей забрали з дитбудинку (ФОТО)

З Івано-Франківського будинку дитини цими днями взяли в прийомні сім’ї двох дівчаток 5 і 14 років.

діти

Розповіли про це у Службі дітей ІФ.

“В однієї гарної чотирнадцятирічної дівчинки була мрія – знайти люблячу сім’ю. Дитина перебувала у закладі соціального захисту, оскільки її мати позбавлена батьківських прав. Дівчинка завжди проявляла турботу до молодших діток, які перебували у закладі, та мріяла про турботливих батьків для себе і цих діток. Її мрія здійснилась – у неї тепер є молодший братик, старша сестричка та домашні тваринки. Прийомна мама ділитиметься своїм теплом з дітьми, оточить їх своєю опікою та турботою”, – повідомила соціальна служба.

5-річна дівчинка, дитина, позбавлена батьківського піклування, перебувала у будинку дитини. Нею опікувалися вихователі закладу. Мрією цієї крихітної дівчинки було мати тата і маму, розповіли і про іншу радісну подію.

“Я знайшла тебе, мамо!” – ці слова сказала дитина жінці, яка взяла її на виховання у свою прийомну сім’ю.

Ця дівчинка теж знайшла свою сім’ю – батьків та трішки старшу від себе сестричку.

Людей з добрим та щирим серцем запрошують поділитися своєю батьківською любов’ю з дитиною-сиротою, дитиною, позбавленою батьківського піклування.

“Якщо у вас виникли запитання або вам потрібна додаткова інформація щодо усиновлення, створення прийомної сім’ї, призначення опіки/піклування над дитиною-сиротою, просимо звертатися у Службу у справах дітей за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 802, 815. Тел.(0342)55-64-59; 55-20-85; 050-3379497; Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Симоненка, 3б; телефон (0342) 77-20-62”, – звернулися до франківців.

Читайте також:
На Прикарпатті жінки вишили для двох ялинок понад 300 прикрас (ФОТО, ВІДЕО)