субота , 20.04.2024

На Івано-Франківщині у результаті ДТП загинула п’ятимісячна дитина

Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком, у якій загинула п’ятимісячна дівчинка і травмувалися троє дорослих, сталася у Коломийському районі.

ДТП Ценява

Сьогодні, 7 січня, близько 18:50 сталася аварія на перехресті доріг Р-24 «Татарів-Кам’янець-Подільський» і Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига».

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 30-річний водій Toyota Rav 4 повертав з другорядної дороги у селі Ценява на головну та не переконався у безпечності маневру і допустив зіткнення з автомобілем Peugeot Expert. Після зіткнення транспортний засіб Toyota відкинуло у кювет. На місце події прибули й рятувальники.

Внаслідок аварії загинуло п’ятимісячне немовля з автомобіля Toyota, а також постраждали водій і двоє пасажирів – жінка і літній чоловік. Потерпілі – мешканці Снятинщини, їх доставлено до лікарні. 57-річний керманич Peugeot Expert не травмувався, в автомобілі рухався сам. В обидвох водіїв відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

Інформацію про подію внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також:
У Верховинському районі внаслідок ДТП загинув велосипедист (ФОТО)