п’ятниця , 29.03.2024

Як вибрати дитяче ортопедичне взуття правильно? Поради від спеціалізованого інтернет-магазину Калинка

Дорослі часто задають собі питання: як вибрати дитяче ортопедичне взуття?

дитяче взуттяУ більшості не має відповідного досвіду, а оскільки дитяче ортопедичне взуття має значно більше критеріїв ніж звичайне, то у його виборі дуже легко помилитись і доводиться покладатись тільки на чесність продавця.

Насправді існують певні чіткі критерії, покладаючись на які, можна і самостійно перевірити чи достатньо якісна ця модель та чи підходить вона вам.

Як вибрати дитяче ортопедичне взуття та на що варто звертати увагу?

  • Поради лікаря.

Перед тим, як підібрати ортопедичне взуття дитяче потрібно обов’язково відвідати доктора-ортопеда. Він не тільки визначить запущеність хвороби та її стадію, але й дасть практичні поради щодо вибору потрібної моделі та напише комплекс вправ, який також допоможе боротися з плоскостопістю. Підбираючи дитяче взуття ортопедичне без попереднього прийому у лікаря ви ризикуєте тим, що всі ваші зусилля виявляться марними.

  • Натуральні матеріали

Ортопедичне дитяче взуття виготовляється в основному із шкіри та нубуку. Це якісні матеріали, які повністю відповідають всім вимогам, які до них висуваються. Вони гнучкі, проте міцні і точно витримають навіть велике навантаження, не втративши при цьому своєї початкової форми.

  • Каблук Томаса і жорсткий задник

Каблук Тома завдяки своїй незвичайній формі допомагає утримувати ногу у правильному положенні. Жорсткий задник також виконує цю задачу. Вони запобігають деформуванні ноги при русі і підтримують у правильному положенні. Купити дитяче ортопедичне взуття варто орієнтуючись на те чи наявні вони у пропонованій моделі (це видно навіть візуально), проте варто пам’ятати, що підошва має бути гнучкою.

  • Ортопедичні устілки

Купити ортопедичне взуття дитяче варто лише зі спеціальними устілками. Бажано, щоб вони були зйомними, якщо це взуття на холодну пору року, адже так сушити його значно легше. Супінатор анатомічної форми має не давати стопі викривлюватись під час руху та підтримувати її у правильному положенні.

  • Широкий носок

Ортопедичне дитяче взуття купити варто через те, що широкий носок не стискує пальці на ногах та не дає їм деформовуватися. Це запобігає багатьом проблемам у майбутньому та допомагає уникнути прогресування хвороби.

  • Довгі застібки

Ортопедичне взуття корисне насамперед завдяки своїй надійній фіксації. Довгі застібки, що будуть міцно утримувати ногу на місці є насправді більш значущим елементом, ніж більшість собі це уявляє.

Отже, це основні поради по вибору справді якісного ортопедичного взуття. Багатьох цікавить також де його варто купувати. Якщо спеціалізовані майстерні пропонують занадто дорогі варіанти, то хорошим вибором може стати покупка через інтернет-магазин. Широкий асортимент і дешеві ціни зроблять ортопедичне взуття для вас значно доступнішим.

Де купити дитяче ортопедичне взуття?

дитяче ортопедичне взуттяІнтернет магазин Kalynka – інтернет-магазин, що є постачальником спеціалізованого дитячогоортопедичного взуття по всій Україні уже багато років.

Завдяки співпраці напряму з виробниками Польщі, Туреччини та України ортопедичне взуття Калинка є одним із найякісніших на ринку, проте має досить бюджетну ціну, що буде доступна дійсно для кожного. Зробити замовлення можна не виходячи із дому, достатньо зайти на сайт kalynka.com.ua.