четвер , 28.03.2024

Уродженець Прикарпаття скоїв убивство у сусідній області

Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть, інкримінують працівники поліції  жителю Іванівської територіальної громади, що на Тернопільщині.

поліція

63-річний уродженець Прикарпаття зізнався у злочині. Про це сьогодні, 17 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За словами начальника Теребовлянського відділення поліції Андрія Купчака, потерпіла разом із своїм кривдником проживала в цивільному шлюбі. Вони обоє зловживали спиртними напоями та періодично сварилися. Жінка мала проблеми із ногами, а тому пересувалася за допомогою ходунків.

Ввечері, 11 грудня, вона  на власному подвір’ї втратила свідомість. Співмешканець заніс її до будинку та викликав швидку. Проте лікарі констатували лише смерть. Чоловік сказав, що жінка впала з висоти власного зросту і травмувалася.

Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілу побили. Знаряддя злочину – її ходунки.

Співмешканець зізнався у злочині. Він сказав, що побив її під час сварки. У ході перевірки стало відомо, що підозрюваний – уродженець Івано-Франківщини і уже відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство своєї першої дружини.

Зловмиснику оголосили підозру згідно ч.2 ст. 121 кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Чоловікові обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Читайте також:
Вбивство у Коломиї: на вулиці перехожі знайшли тіло 41-річної жінки