четвер , 25.04.2024

У Калуші п’яний водій автомобіля ”DODGE” збив насмерть 20-річного юнака

Дорожньо-транспортна пригода, в якій один чоловік загинув, іншого госпіталізовано, а водій покинув місце події, не надавши допомогу потерпілим, сталася в Калуші.

Додж ДТП

Про це сьогодні, 7 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У понеділок, 6 грудня, близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в Калуші трапилась дорожньо-транспортна пригода.

На місце події негайно виїхали працівники поліції Калущини та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Поліцейські попередньо встановили, що невстановлений автомобіль здійснив наїзд на двох пішоходів та одразу поїхав з місця аварії. Останні рухалися дорогою у попутному із автомобілем напрямку.

В результаті наїзду 20-річний мешканець Надвірнянщини помер на місці події, а 26-річного мешканця цього ж району з травмами госпіталізовано до лікарні.

Впродовж години в Калуші правоохоронці встановили транспортний засіб «DODGE JOURNEY» та особу керманича – 40-річного калушанина. Водія освідчено на стан сп’яніння, результат – 1,64 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого та залишення особи без допомоги, слідчими внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України.

Водія слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу затриманому.

Для з’ясування обставин аварії слідчі призначать у справі ряд необхідних експертиз, за допомогою яких буде встановлено всі обставини аварії. У справі триває досудове розслідування.

Читайте також:
В аварії поблизу Коломиї загинув 35-річний водій. Іще 4 осіб травмовано (ФОТО)