п’ятниця , 26.04.2024

На Прикарпатті пенсіонер в автобусі виграв 26 тис грн на подорож

У суботу, 25 грудня, франківець Ілля Атаманюк абсолютно випадково опинився у святковому автобусі «Західний полюс-26».

виграш

Цього дня популярне радіо святкувало свої 26 років і запустило по центру Франківська спецрейс від КП «Електроавтотранс». Він курсував за маршрутом Чорновола-Довженка-Мазепи- Бастіон-ринок-вокзал-Незалежності-Чорновола.

Працівники радіо запрошували пасажирів проїхатися з ними, послухати музику, поспілкуватись у прямому ефірі та весело дістатися до потрібної зупинки. Одним із пасажирів став пенсіонер Ілля Атаманюк, пише Репортер.

Квиток коштував 10 грн, усі зібрані гроші пішли на потреби онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Але при цьому ввечері квитки ще брали участь у розіграші сертифіката на мандрівку від генерального партнера свята – будівельної компанії blago developer.

Попри те, що пенсіонерам дозволяли їхати безкоштовно, 86-річний Ілля Атаманюк захотів пожертвувати кошти на благодійність. Саме його квиток і став виграшним.

Пану Іллі зателефонували з прямого ефіру вже в суботу ввечері. А у вівторок, 28 грудня, Ілля Атаманюк відвідав офіс радіо «Західний полюс» та отримав свій сертифікат на подорож. Тепер він розмірковує над тим, куди поїхати разом з дружиною.

Читайте також:
У Косові згоріла реанімація районної лікарні – загинули троє людей (ФОТО)