п’ятниця , 26.04.2024

Загинув мотоцикліст: у поліції розповіли деталі аварії, що трапилася на Прикарпатті

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася минулими вихідними у місті Долина, що на Прикарпатті.

ДТП Долина

Водій мотоцикла не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті аварії керманич мотоцикла загинув, а пасажира з тілесними ушкодженнями доставили до медзакладу.

Про це сьогодні, 29 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У суботу, 27 листопада, о 21:15 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими по вулиці Б. Хмельницького.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст.

Поліцейські встановили, що 23-річний водій, мешканець Львівської області, керуючи мотоциклом Honda, рухався автодорогою сполученням Н-10 «Стрий – Чернівці – Мамалига», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав з проїзної частини дороги у кювет.

У результаті ДТП керманич двоколісного помер під час транспортування в Калуську ЦРЛ, а пасажир, 17-річний мешканець Львівської області, отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

аварія Прикарпаття

аварія на Прикарпатті

Читайте також по цій темі:
На Івано-Франківщині у результаті ДТП загинув 23-річний водій мотоцикла