неділя , 28.04.2024

У Франківську судили повію за звідництво свого клієнта із неповнолітньою “колегою”

В Івано-Франківську судили повію за звідництво свого клієнта із неповнолітньою “колегою”. Обвинувачена отримала умовне покарання.

повія, проститутка

Про це йдеться у вироку Івано-Франківського суду від 3 листопада 2021 року. Як випливає із матеріалів справи, на початку грудня 2020 обвинувачена розмістила на сайті «UKR.GO» оголошення про надання інтимних послуг під іншим іменем та вказала номер мобільного для прийому замовлень.

16 січня зустрілась із клієнтом і після надання інтимних послуг домовилась з ним про надання аналогічної послуги 17-річною дівчиною, обумовивши ціну 2500 грн. Надалі, 21 січня, неповнолітня надала замовлені послуги та отримала кошти.

Такі дії обвинуваченої були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.3 ст. 302 КК, тобто звідництво для розпусти, вчинене із залученням неповнолітньої.

У суді вона свою вину визнала, погодилась зі всіма зібраними доказами. Розповіла, що займалась проституцією у зв’язку із складним матеріальним становищем та звела неповнолітню із клієнтом. Запевнила, що розкаюється і більше такого не повториться.

У результаті розгляду справи, суд визнав обвинувачену винною у вчиненні вищезгаданого злочину та присудив три роки тюрми. На підставі ст. 75 КК звільнив від відбування покарання, призначивши рік іспитового строку. Наразі вирок не набрав законної сили.

Діана БОЙКО

Читайте також:
На Прикарпатті затримали чотирьох сутенерів, які забезпечували роботою вісьмох проституток (ФОТО)