вівторок , 16.04.2024

У Франківську на добудову ТРЦ “Велес” взяли 300 млн грн кредиту

У нових приміщеннях розмістяться кінотеатр мережі «Планета Кіно», дитячий центр FLY Kids, ресторан швидкого харчування KFC та інші заклади.

ТРЦ "Велес"

Девелоперська компанія, яка будує другу чергу ТРЦ «Велес» в Івано-Франківську, підписала довгострокову угоду з «Райффайзен Банком» про виділення кредиту на будівництво. Кредитної лінії вистачить на повну добудову проєкту. Загальна сума контракту склала 300 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Cushman & Wakefield.

Директор компанії Юрій Кізім зазначив, що залучення кредитних коштів було частиною стратегії розвитку проєкту й досягнуті умови фінансування відповідають фінансовій моделі, яка була закладена в проєкт.

«Ми вже почали використовувати кредитну лінію й плануємо в листопаді повністю закрити периметр будівлі, після чого почнемо готувати площі для передачі якірним орендарям. Згідно з нашим графіком будівництва, ми плануємо відкрити другу фазу ТРЦ «Велес» разом з оновленим третім поверхом існуючої частини у третьому кварталі 2022 року», – розповів Юрій Кізім.

Катерина Весна, керівниця департаменту агентських та консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості компанії Cushman & Wakefield в Україні, заявила що сьогодні наповненість проєкту становить більше як 70% від орендної площі, відповідно до розрахунку підписаних попередніх договорів оренди та протоколів про наміри.

Раніше повідомлялося про підписання попередніх договорів оренди з супермаркетом «Сільпо» (4200 кв. м), дитячим розважальним центром FLY Kids (3500 кв. м), кінотеатром «Планета Кіно» (2268 кв. м), мережами магазинів побутової техніки та електроніки Eldorado (1021 кв. м), Comfy (1070 кв. м) та «Алло» (315 кв. м), мережею Brocard (350 кв. м), мережею ресторанів швидкого харчування KFC (335 кв. м), фармрітейлером «Аптека Доброго Дня» (57 кв. м), хобі маркетом «Акварелі» (686 кв. м), мережею «Світ шкіри та хутра» (198 кв. м), магазином Urban Planet (188 кв. м), магазином зоотоварів «Брідер» (55 кв. м), мережею магазинів ювелірних виробів «Золотий Вік» (72 кв. м), мобільними операторами Kyivstar, Vodafone та хімчисткою «Чисто».

Відкриття другої фази проєкту заплановане на третій квартал 2022 року. Загальна площа ТРЦ «Велес» становитиме 62 000 кв. м, а орендна – 40 500 кв. м.

Читайте також:
Другий випадок в історії: жінка повністю позбулася ВІЛ без медикаментів