середа , 24.04.2024

Сім’я просить про допомогу: на Прикарпатті у багатодітної матері можуть забрати дітей (ФОТО)

В одному з сіл Тлумацького району живе родина, де умови проживання надзвичайно складні. П’ять діток: три хлопчика і дві дівчинки проживають в бетонних стінах та з дірявим дахом.

багатодітна сім'я

Наймолодшому хлопчику 3 тижні, а найстарішій дитині в цій сім’ї – 12 років. До волонтерки Валерії Кушніренко зателефонували зі служби у справах дітей м. Тлумач та попросили допомоги родині, адже у зв’язку з не придатними умовами проживання, діток заберуть до дитячого будинку.

“Під час останньої вагітності родина самотужки змогла зробити тільки одну кімнату, і в цій одній кімнаті, де стоїть тільки два дивани та візок, сплять усі діти з мамою та татом…. Батько в родині є, він працює в селі на різних роботах, щоб прогодувати сім’ю, але важку фізичну роботу робити не в силі, бо два роки назад потрапив у ДТП, в якому проломив череп. В будинку, де живе родина, є ще дві великих кімнати, де б діти змогли жити спокійно, не тиснувшись, спати на окремих ліжечках, але в кімнатах бетонна підлога, дірявий дах та голі, не поштукатурені стіни”,- йдеться в дописі.

Самотужки їм ніколи не зробити гідні умови проживання, тому волонтерка звернулась до небайдужих. Батько готовий сам все робити, єдине – потрібен матеріал для ремонтних робіт. На фото видно, що потрібно абсолютно все, від піску і цементу до гіпсокартону та даху.

Фінансово допомогти можна за реквізитами:

Карта ключ #Приват_банк -5169330522151635 – Кушніренко Валерія,

Обов’язково в призначенні платежу вказувати “на ремонт”

Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009

EGRPOU – 42732425

Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”

PayPal – ivan.fedyk86@gmail.com (позначка -“на ремонт”).

Читайте також:
Мін’юст роз’яснив, кого це стосується: пенсійний вік можуть знизити на 5−10 років