четвер , 25.04.2024

Прикарпатська блогерка зізналася, що розплакалася після збільшення грудей (ФОТО)

Українська Instagram-блогерка Саша Бо детально розповіла про операцію зі збільшення грудей.

Саша Пустовіт

Зірка Мережі зізналася, що фоловери засипали її запитаннями про хірургічне втручання. Так, зокрема, підписників цікавить, навіщо ж вона пішла на маммопластику.

“Захотіла і зробила. У моєму житті все відбувається спонтанно і просто. Я цілий рік вагалась і переконувала себе в тому, що мені це не потрібно. Але робити фото в білизні зі сльозинкою під оком – така собі історія. Я просто знаю, як це – мати пружний четвертий розмір під час ГВ, який плавно зменшується до нульової чашечки з пуш-апом. Грудей, як таких, у мене не було, була шкіра і місцями з розтяжками. Зараз у мене чашечка D. Анатомічні імпланти по 320 мл (капельки, виглядають супер природньо). Ви писали, що з таким розміром не може бути 86 см в об’ємі? Може! Просто вузенька грудна клітка”, – поділилася Саша.

Також блогерка показала фото в білизні і відео з операційної.

Пустовіт зізналася, що розплакалася від розпачу після збільшення грудей, коли зняла бандаж.

“Не можу сказати, що я стрибала від щастя після операції. За 3 години я зняла бандаж, подивилась в дзеркало і розплакалась. Це ніби не я і не моє тіло. Але зараз ви самі можете бачити, як я кайфую від результату такого важливого рішення. Мене всі подруги просять показати, дати погладити і просять контакт хірурга. Ну і найважливіше те, що я частіше почала дивитись у дзеркало, крутитись, танцювати і замовляти красиву білизну”, – зізналася вона.

Знаменитість додала, що реабілітація минула легко. Дівчині лише було складно спати перші три дні та незручно робити деякі повсякденні речі.

“Не могла відводити руки в сторону, мені допомагали в елементарному: закрити двері авто, підняти пакет з продуктами і т.д. Але гострого болю не було взагалі! Це боліли м’язи, ніби крепатура після спортзалу. Не було жодних дренажів, нічого не витікало по трубочках. Просто пластирі, які мені знімають сьогодні. Продовжую носити бандажний топ”, – поділилася красуня.

Читайте також:
Як картоплю: на “Новій пошті” у Франківську працівник ефектно “складав” відправлення (ВІДЕО)