вівторок , 16.04.2024

На Прикарпатті збудують нове виробництво

ТОВ «Свісс Кроно» планує побудувати відділення з підготовки смоли заводу ДСП в смт Брошневі-Осаді, по вул. 22-Січня, 83.

виробництво

Введення в експлуатацію «Відділення підготовки та зберігання смоли в смт Брошнів Осада» забезпечить:

  • створення додаткових робочих місць в регіоні;
  • забезпечення сировиною (КФС) діючого виробництва ТОВ “Свісс Кроно”, і як наслідок зменшення собівартості готової продукції заводу.

Нове будівництво відділення з підготовки смоли планується в смт Брошнів-Осада Калуського р-ну.

Метою розробки проекту «Відділення попідготовці смоли є підготовка та зберігання смоли для виробничих потреб ТОВ “Свісс Кроно”. Підготовка відбувається шляхом додавання води та добавок і змішування при заданій температурі КФК з карбамідом або меламіном. У порівняні з іншими методами виробництва КФС, підготовка на основі КФК має такі переваги: мала трудомісткість, низька вартість технічного обслуговування та поточних ремонтів. Нове виробництво повністю автоматизоване і механізоване, що свідчить про покращення умов праці обслуговуючого персоналу та про високий ступінь безпеки виробництва.

Режим роботи лінії – безперервний, тризмінний.

Потужність виробництва готового продукту – карбамідно формальдегідної смоли та меламін карбамідно формальдегідної смоли – 44 000 т/рік.

Читайте також:
Помічник народної депутатки родом з Прикарпаття назвався радником Зеленської та напідпитку пропонував інтим поліціянту (ВІДЕО)