п’ятниця , 19.04.2024

Вбивство на Прикарпатті: у Ланчині загинув 27-річний чоловік

Під час застілля 39-річний прикарпатець завдав своєму товаришу по чарці чимало ударів в область тіла та голови. Від отриманих травм останній помер на місці події.

Ланчин, вбивство

Про це сьогодні, 8 вересня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У середу, 7 вересня, до Надвірянського відділу поліції звернулась місцева мешканка і повідомила про те, що в одному з приватних помешкань у смт. Ланчин виявлено тіло господаря будинку.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду та опитування свідків, проведення ряду слідчих дій правоохоронці встановили, що напередодні 27-річний власник будинку вживав спиртні напої зі своїм знайомим. Під час застілля між чоловіками розпочалась словесна суперечка, яка переросла у бійку.

Гість почав наносити удари дерев’яною палицею товаришу по голові та тілі. Від отриманих травм останній помер.

Слідчі затримали зловмисника, раніше судимого за майнові злочини, в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

За скоєне затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Невдовзі затриманому суд обере запобіжний захід. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини злочину.

Читайте також:
Вбивство у Франківську: загинув 51-річний чоловік