п’ятниця , 29.03.2024

На Івано-Франківщині знайшли тіла двох загиблих чоловіків, які загубились у лісі

Прикарпатські рятувальники знайшли тіла двох чоловіків, які загубились у лісових масивах.

Карпати

Про це у середу, 22 вересня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

18 вересня о 21:30 на пункт зв’язку ДСНС смт. Рожнятів надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що в лісовому масиві між селами Цінева та Рівня загубився її батько, житель села Цінева Калуського району. Чоловік ходив в лісову місцевість по гриби та не повернувся до місця постійного проживання.

Проводились пошукові роботи. Станом на 18:00 20 вересня рятувальниками було проведено обстеження близко 165 га відкритої місцевості та за допомогою квадрокоптеру 1000 га, особу не було знайдено.

22 вересня, близько 11.00, рятувальниками ПРВ Вигода спільно з працівниками Національної гвардії в лісовому масиві між селами Рошняте та Вільхівка Калуського району було знайдено тіло чоловіка, щодо якого здійснювалися пошукові заходи.

А 1 серпня на пункт зв’язку ДСНС м. Долина надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що її батько, житель с. Пацикова, Калуського району 31 липня пішов у лісову місцевість вищенаведеного населеного пункту по гриби та до місця проживання не повернувся.

Проведені пошукові роботи одразу після звернення громадянки результатів не дали. І лише 20 вересня тіло чоловіка було знайдено в урочищі Долини поблизу села Пациків.

Читайте також:
Знову морози та перший сніг: на Прикарпаття прийшла зима