п’ятниця , 26.04.2024

Барбершоп в Івано-Франківську: кращий вибір кожного чоловіка

У сучасному світі чоловіки доглядають за своєю зовнішністю, адже це не лише модно, але й корисно.

барбершоп Франківськ

Для спеціальних процедур в різних містах України створюють спеціальні заклади. Не винятком є і барбершоп Івано-Франківськ.

Проте, попри модні віяння та тенденції більшість чоловіків бояться своєрідних змін, надаючи перевагу звичним перукарням. Зрозуміти їх можна, але все ж бажано переконати хоча б раз спробувати щось нове.

Переваги барбершопу

Новинки в індустрії чоловічого догляду за волоссям принесли модні тенденції на стрижки та власне весь зовнішній вигляд. Є спеціальні інституції, які навчають майстрів новому ремеслу, розбиратися в типажах клієнтів, аби допомогти їм щонайкраще підібрати образ.

Зважаючи на це все, професійний барбершоп в Івано-Франківську має ряд переваг, які клієнти точно не знайдуть у звичних перукарнях. Зокрема, слід виділити наступне:

  1. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Це стосується не лише вдало підібраної стрижки чи зачіски бороди, але й створення особливого настрою завдяки гумору та різноманітним напоям.
  2. Високий професіоналізм. Всі майстри проходять попереднє навчання.
  3. Відсутність черг. Всі роботи проводяться за попереднім записом. Ба більше, велика кількість майстрів та місць гарантує відсутність довгих черг.
  4. Створення оригінального образу. Завдяки професіональній майстерності працівників барбершопу клієнти можуть втілити в життя будь-які ідеї, незалежно від їхньої складності виконання.
  5. Приємна цінова політика. Вартість всіх маніпуляцій майже ідентична до цін у звичних перукарнях.

Асортимент послуг та ціни

Дуже часто люди бояться відвідувати барбершоп ціни на послуги якого справді бувають захмарними. Проте це не про заклад в Івано-Франківську. Залежно від виду послуги, цінова політика барбершопу коливається від 50 до 450 гривень. При цьому, звичайна стрижка (без моделювання та малюнків) обійдеться в 170-250 гривень.

Що стосується асортименту послуг, тут можна обрати наступне:

  1. Чоловічі стрижки (машинкою, вручну чи комбінованими техніками).
  2. Стрижку з малюнком.
  3. Дитячу стрижку.
  4. Комбіноване моделювання бороди.
  5. Комплексний догляд за обличчям (не лише стрижка бороди, але й скраб, маска, компрес).
  6. Камуфляж, або фарбування, голови та бороди.
  7. Гоління голови.
  8. Укладки волосся та бороди.
  9. Видалення воском лишнього волосся на обличчі.
  10. Парні процедури для батька та сина.
  11. Королівське гоління (з використанням різноманітних компресів та косметичних засобів).
  12. Депіляція окантовки бороди для тривалого збереження форми.
  13. Корекція брів (проводиться ниткою).
  14. Ряд косметологічних процедур.

Як бачимо, боятися змін в сфері індивідуального догляду не варто. Особливо, якщо це стосується походів до барбершопу. Тут ви отримаєте не лише весь необхідний догляд, але й гарний настрій на кілька днів наперед.