четвер , 28.03.2024

Поблизу Івано-Франківська зіткнулися 4 автомобілі. Один з водіїв загинув (ФОТО)

Аварія, у якій один водій загинув, а інший з пасажиркою постраждали, сталася на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів».

ДТП Угринів Ямниця

ДТП за участі чотирьох автомобілів сталася у неділю, 29 серпня, між селами Угринів та Ямниця Івано-Франківського району.

Про це сьогодні, 30 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Попередньо слідством встановлено, що близько 18.45 водій Daewoo Lanos, рухаючись у напрямку Галича, виїхав на смугу зустрічного руху, де в лівій смузі зіткнувся із автомобілем Volkswagen Passat В5.

У подальшому автомобіль Volkswagen Passat, розвертаючись проти годинникової стрілки, зачепив непасажирський автобус без пасажирів Bova, який рухався в правій смузі і в попутному із автомобілем Volkswagen Passat напрямку. У цей час автомобіль Daewoo Lanos відкинуло на праву смугу напрямку руху, де він врізався в автомобіль Volkswagen Passat B6.

Внаслідок аварії 36-річний водій Daewoo Lanos, мешканець Угринева, помер від отриманих травм у медзакладі, а 31-річний водій Volkswagen Passat В5, мешканець Коломийщини, доставлений до лікарні з численними травмами. Йдеться про працівника поліції одного із підрозділів ГУНП в Івано-Франківській області, який перебував поза службою і був тверезий. Також незначні тілесні ушкодження отримала 24-річна пасажирка Volkswagen Passat В5.

Поліцейські перевірили на стан сп`яніння й 24-річниого водія Volkswagen Passat B6 і 51-річного водія автобуса – тверезі.

Усі транспортні засоби правоохоронці вилучили, призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин події. Чи був водій Daewoo Lanos тверезий – буде з`ясовано після судово-медичної експертизи.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ДТП Прикарпаття

ДТП Івано-Франківськ

Читайте також:
Поблизу Городенки страшна аварія: одна людина загинула і 5 – травмовано (ФОТО)