п’ятниця , 19.04.2024

На Прикарпатті побільшало туристів з Саудівської Аравії (ФОТО)

Вже кілька тижнів на Прикарпаття масово з’їжджаються туристи з Саудівської Аравії. Аби не втратити клієнтів, деякі бази відпочинку навіть ввели меню арабською мовою.

Буковель

Про це повідомляє «Обозреватель».

Так, станом на 3 серпня в готелях Прикарпаття офіційно зареєстровано понад п’ять тисяч туристів з Саудівської Аравії. До кінця місяця оформлено ще стільки ж броні.

Аби не втратити клієнтів готелі, ресторани, зони відпочинку тощо навіть створили меню арабською мовою. Таке нововведення розпочалося з відомого Буковелю.

меню арабською

«В часи пандемії кількість туристів різко зменшилася, – повідомляє адміністратор одного з закладів. – Такий наплив відвідувачів з аравійських країн – справжній порятунок. Аби не втратити клієнта ми змушені підлаштовуватися. До прикладу, наш заклад не лише ввів меню арабською мовою, але й найняв кількох працівників, які вільно нею володіють».

До слова, за даними Міністерства туризму і культури України, за останні пару місяців до України прибуло понад 40 тисяч туристів з Саудівської Аравії. За весь час перебування вони поповнили казну держави орієнтовна на 50 мільйонів доларів.

туристи в Буковелю

Христина СЛОТА

Читайте також:
У Коломиї створили пам’ятну монету (ФОТО)