четвер , 18.04.2024

Володимир Зеленський призначив Світлану Онищук на посаду голови Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Бойчука з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та призначив на посаду Світлану Онищук.

Світлана Онищук і Володимир Зеленський

Відповідні укази №280/2021 та №281/2021 опубліковані у четвер, 8 липня, на сайті глави держави.

Під час зустрічі в Офісі президента Зеленський вручив новій голові Івано-Франківської ОДА службове посвідчення та побажав успіхів на посаді.

“Вірю, що ваш професійний рівень, досвід держслужби і знання регіону допоможе зробити роботу облдержадміністрації ще більш ефективною для створення історії успіху вашої рідної Івано-Франківської області”, – зазначив президент.

Серед пріоритетів глава держави назвав розвиток інфраструктури та туристичного потенціалу регіону, а також залучення інвестицій.

Довідка

Світлана Онищук народилася 1984 року в селищі Заболотів Івано-Франківської області. У 2002 році закінчила Снятинський сільськогосподарський технікум за напрямом «бухгалтерський облік». У 2005 році – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника за напрямом «правознавство». Доктор наук з державного управління.

Трудову діяльність Світлана Онищук розпочала 2002 року як юридичний консультант приватної агрофірми. Проходила службу в органах внутрішніх справ у Прикарпатському юридичному інституті Львівського державного університету внутрішніх справ. З 2012 року працювала на різних посадах у Національному агентстві України з питань державної служби та його регіональних підрозділах. З вересня 2019 року – заступник голови Івано-Франківської ОДА.

Читайте також по цій темі:
Андрій Бойчук іде з посади. Івано-Франківську ОДА очолить Світлана Онищук