п’ятниця , 26.04.2024

У Яремчі п’яний водій скоїв ДТП – загинула 32-річна киянка (ФОТО)

Аварія трапилась в Яремчі, внаслідок лобового зіткнення легковика з мотоциклом одна людина загинула. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Яремче, ДТП

Сьогодні, 6 липня, о 07:15 на дорозі Н-09 в Яремчі сталася смертельна ДТП. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Виїздом правоохоронців попередньо встановлено, що 25-річний водій Volkswagen Touareg рухався у напрямку Микуличина, але на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок такого маневру автомобіль зіткнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200.

Останнім транспортним засобом керувала 32-річна мешканка Києва, яка від отриманих травм загинула на місці аварії. Водій автомобіля, мешканець Києва, не травмувалися, в автівці їхав сам. У керманича відібрано кров на перевірку стану сп’яніння. Результат підтвердив, що він перебував напідпитку – 1,19 проміле.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини.

аварія, Яремче, новини Івано-Франківщини

аварія у Яремчі

новини Прикарпаття, ДТП, Яремче

Читайте також:
У минулі вихідні на Прикарпатті спіймали майже 30 нетверезих водіїв