четвер , 09.05.2024

Шафи купе: де купити та на що звертати увагу

У сучасному світі найбільше цінується правильна організація простору. Зокрема, якщо він і так обмежений.

шафи купе пі замовлення

Саме тому вдома люди все частіше облаштовують шафи купе, які не тільки гарно вписуються в загальний інтер’єр, але й допомагають сховати все необхідне.

Проте до покупки такого важливого елемента побуту слід підійти з максимальною серйозністю, проаналізувавши ряд факторів. Особливо зважаючи на те, що слід обирати шафи купе на замовлення, аби вони максимально гармонійно вписалися в інтер’єр.

На що звертати увагу

При виборі шафи купе експерти радять звертати увагу не лише на її колір чи габарити. Нюансів, які потрібно вивчити завчасно, декілька. Серед них:

  1. Матеріал. Від нього залежить не лише ціна виробу, але і його надійність. Так, ДСП – бюджетна сировина, яка прослужить недовго, на відміну від МДФ та деревостружкових плит.
  2. Тип:
    1. Вбудований – вставляється в готову нішу в стіні, а тому, відповідно немає бокових та задньої панелей (є лише дверцята та внутрішні перегородки).
    2. Корпусний – окремий суцільний корпус, який можна надалі переміщувати в різні кімнати.
  3. Фурнітура. В цю категорію можна віднести все: рейки, кріплення, ручки шухлядок тощо. На таких деталях економити не варто, оскільки при поломці ви просто не зможете відкрити шафу.
  4. Габарити. Звісно ж, треба відштовхуватися від загальних розмірів приміщення, в якому й буде розміщена шафа. Проте слід продумати такі важливі нюанси, як глибина та висота. Наприклад, експерти радять підбирати шафи купе до самої стелі та завглибшки понад 46 см (саме стільки має вішак, а він повинен вміщатися «вільно»).
  5. Внутрішнє наповнення. Завчасно продумайте кількість тумбочок, шухлядок, вішалок тощо. І пам’ятайте, після затвердженого варіанту та початку процесу виготовлення змінити щось навряд чи вийде (без додаткових витрат).
  6. Стиль та колір. Це стосується вже самого дизайну кімнати.

Де купити

Переважно шафи купе виготовляються під замовлення з урахуванням усіх вимог клієнта. Саме тому слід серйозно підійти до пошуку дилера, аби не потрапити до рук шахраїв чи недобросовісних виконавців.

Одним з кращий та надійних є Виробництво Паскевич. Серед його переваг слід виділити:

  1. На ринку з 2005 року.
  2. Можливість втілення нестандартних ідей.
  3. Робота лише з високоякісними матеріалами.
  4. Швидке виконання замовлення – до 30 робочих днів.
  5. Лояльні ціни.
  6. Повне консультування клієнтів.
  7. Різні способи оплати – готівкою, по перерахунку.
  8. Видача гарантійних талонів та ремонт пошкоджень коштом виробника (впродовж дії гарантії).

Як бачимо, купити шафу купе – не проблема, а от розібратися з усіма нюансами та знайти хорошого дилера – вже складніше. Власне тут на допомогу й приходить Виробництво Паскевич, яке гарантує якість та надійність за відносно низькими цінами.