четвер , 02.05.2024

На Прикарпатті посадовець Пенсійного фонду попався на хабарі (ФОТО)

Правоохоронці затримали на отриманні неправомірної вигоди керівника одного зі структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

новини Прикарпаття, хабар, Пенсійний фонд

Слідчі попередньо встановили, що посадовець налагодив злочинну схему відповідно до якої одержував відкати від переможців процедур державних закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти у розмірі 10-15% від загальної суми договору.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 22 липня, слідчі слідчого управління спільно із співробітниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури затримали зловмисника в службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди в сумі 12 000 гривень від суб’єкта господарювання.

Кошти та відповідні документи про проведені підрядні роботи вилучено.

Посадовця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

хабарник з Пенсійного фонду, Івано-Франківщина

хабар, новини Івано-Франківщини

Читайте також:
На Прикарпатті староста села і двоє депутатів попалися на хабарі у розмірі 200 000 гривень