четвер , 25.04.2024

На Івано-Франківщині під час бійки загинув 25-річний чоловік

Подія трапилася в одному із населених пунктів Коломийщини. Під час конфлікту чоловік ударив знайомого, який від отриманих травм помер у лікарні.

поліція Прикарпаття

Слідчі розпочали кримінальне провадження і з’ясовують обставини. Про це у п’ятницю, 16 липня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

15 липня до поліції Коломийщини надійшло повідомлення від медичних працівників, що у лікарні від отриманих тілесних ушкоджень помер 25-річний мешканець Нижньовербізької ОТГ.

В ході слідчих дій поліцейські встановили, що 12 липня у селі Мишин між 23-річним місцевим мешканцем і потерпілим раптово виник словесний конфлікт. Під час інциденту чоловік наніс удар долонею в обличчя односельця. Останній впав і вдарився об асфальтнобетонне покриття та отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство через необережність.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також:
На Рожнятівщині 36-річний чоловік згвалтував сусідку та втік до лісу (ФОТО)