вівторок , 19.03.2024

Житель Прикарпаття в приміщенні кафе влаштував стрілянину. Є поранені

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який поранив прикарпатця, вистріливши у нього з пневматичної рушниці.

поліція, новини Прикарпаття20 червня близько 23:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Клубівці Тисменицької територіальної громади в одному із кафе невідомий вчинив стрілянину, у якій постраждав чоловік.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативні працівники, експерт-криміналіст.

В ході першочергових слідчих дій, опитування свідків та очевидців події правоохоронці з’ясували, що 36-річний місцевий мешканець, будучи добряче «на підпитку», прийшов в кафе і раптово вчинив конфлікт з компанією чоловіків. Суперечку вони продовжили на вулиці, але вона швидко завершилася і всі розійшлися.

Про те зловмисника це не влаштувало. Він пішов додому, де взяв предмет, схожий на пневматичну рушницю та повернувся в кафе.

Перебуваючи в середині, хуліган здійснив постріл у бік чоловіка. У результаті 26-річний місцевий мешканець отримав поранення та госпіталізований до лікувального закладу.

Правопорушник не встиг втекти з місця події, адже був затриманий іншими відвідувачами, інформують у прес-службі обласної поліції.

Предмет, схожий на пневматичну рушницю поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Слідчі затримали хулігана в порядку ст. 208 КПК України.Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває слідство.

Читайте також:
П’ятеро проти двох: у центрі Франківська дві компанії влаштували бійку і стрілянину