п’ятниця , 19.04.2024

Школярка з Франківська стала однією із 8 українок, що заспівали у “Глобальному хорі” лідерів

Школярка із Івано-Франківська Богдана Онуфріїв стала однією із 8 українок, що заспівали у “Глобальному хорі” лідерів

Богдана Онуфріїв

Богдана Онуфріїв

Вісім українських школярок презентували Україну на міжнародній арені, взявши участь у глобальному “Лідерському хорі” разом із іншими 900 дітьми із 70 країн світу. “Глобальний хор” – нова яскрава ініціатива, яку провели в межах Віртуального дня лідерства 21 квітня 2021 року.

Кожен учасник “Глобального хору” мав надіслати відеозапис пісні «A Little Bit Of Love» («Трішки любові»), котру заспівали та записали на відео за однаковими інструкціями діти зі всього світу. Згодом усі записи змонтували в одне відео, відтак пісня про любов зазвучала сотнями дитячих голосів.

Україну у цій ініціативі представляли 8 дівчат-школярок в українських народних строях з  Івано-Франківська, Києва, Харкова та Сум. Всі вони – учасниці програми соціально-емоційного навчання «Лідер у Мені».

“Богдана знаходиться в активному пошуку «кращої версії» себе! Вона  – промінчик світла, який не “покриває посудиною” та не “ставить під ліжко”, але своїм світлом надихає і мотивує інших!” – відгукується про школярку тренерка Олена Рубашевська із Католицього ліцею Василія Великого.

Участь у подібних міжнародних лідерських заходах – це ознака ініціативності та цілеспрямованості, результат командної роботи дітей, батьків та вчителів, адже необхідно працювати з вокалом, відеозаписом, відео-монтажем та костюмами. 

Це не лише інтеграція українських дітей в глобальний освітній процес, розширення їх світогляду, а й чудовий інструмент для розкриття їх лідерського потенціалу”, – зазначив офіційний ліцензіат Franklin Covey Education Ukraine та експерт із соціально-емоційного навчання Олександр Шипка.

Організатором Віртуального дня є одна з кращих лідерських шкіл США A.B.Combs, а участь у ньому взяли понад 5000 учасників – представників світової освітянської спільноти та відповідального батьківства.

Наступна лідерська дитяча ініціатива буде озвучена вже найближчим часом – вперше українські діти братимуть участь у наймасштабнішому міжнародному конкурсі учнівських промов «Знайди свій голос», який проходитиме цьогоріч вже вшосте.

УЧАСНИЦІ ГЛОБАЛЬНОГО «ЛІДЕРСЬКОГО ХОРУ» ВІД УКРАЇНИ (FRANKLIN COVEY EDUCATION)

    • Ірина Шкарупіло, Київ, гімназія #257 Синьоозерна
    • Оля Шкарупіло, Київ, гімназія #257 Синьоозерна
    • Лілія Блажун, Харків, санаторна школа #13
    • Вероніка Шкумат, Суми, ССШ №30 «Унікум»
    • Поліна Стариченко, Київ, ТзОВ «ЛІКО – ШКОЛА»
    • Софія Кравчук, Київ, Ліцей #157
    • Богдана Онуфрів, Івано-Франківськ, Католицький ліцей св. Василія Великого
    • Вероніка Іванова, Київ, гімназія #153 ім. О.Пушкіна

Читайте також:
На Прикарпатті встановили чотириметрову ковану писанку (ФОТО)